Vi simpelthen elsker PHP

Lyst til å styre den elektroniske verden eller utvide din web tilstedeværelse i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo? Deretter må du ha den mest tiltalende webutvikling og kontakt med dyktige eksperter som har stor eksponering mot alle deler av webutvikling. Vi elsker PHP, fordi det er.

      » Fleksibel
      » Pålitelig
      » Plattformuavhengig
      » Støtter alle store webservere
      » Rask å utvikle
      » Brukes av store fellesskapet
      » Påvist & klarert


Php Nettsted Utvikling en Oversikt

Lyst til å styre den elektroniske verden eller utvide din web tilstedeværelse i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo? Deretter må du ha den mest tiltalende webutvikling og kontakt med dyktige eksperter som har stor eksponering mot alle deler av webutvikling. For å kunne betjene deg på best mulig måte, Tech Norge. tilbyr deg en utmerket løsning for PHP Web Development som er databasert, kompleks og sertifisert til å utvikle en kostnadseffektiv nettside. Som en profesjonell PHP Development Company Norge, er vi håndterer erfarne webutviklere, som har stor kunnskap om å utnytte den ytterste potensial for PHP som skriptspråk. Sette opp et helt team av PHP webutviklere og designere, legger vi frem vår kompetanse i å fungere med Linux Apache MySQL PHP (LAMP) og AJAX.

PHP-utviklere på Tech Norge. er ekspert i å levere front-end og back-end løsninger som har forbløffende kompatibilitets flere databaser, ulike Internett-protokoller og APIer med åpen kildekode-løsninger. Som sådan, våre fagfolk er fullt ut forpliktet kilder til alle PHP webutvikling krav til dags. På toppen av det, har vi godt informert og hensiktsmessig team av utviklere som helt forstår alle de grunnleggende kravene, samt tilpasse behovene til kundene. Våre utviklere vedta en streng prosess for webutvikling og har en enorm kunnskap om PHP web programutvikling, PHP programmering, MySQL utvikling og så videre. PHP er utvilsomt den mest populære er programmeringsspråk siden det kan brukes til å lage prosjekter som spenner fra små prosjekter, e-handel nettsteder og portaler til web-basert programvare.


Hvorfor prosjekter utført av oss levere best mulig resultat for våre klienter

Suksess for enhver nettside avhenger av flere faktorer, blant annet brukervennlighet, søkemotorvennlighet, fleksibilitet, cross-kompatibilitet og sikkerhet etc. Å være en full-service digital markedsføring, forstår vi at nettstedet trenger mye mer enn bare utvikling. Det må bli funnet i søkemotorer og så det er strukturen skal være optimalisert for høyere konverteringer . Her leverer vi deg alt på ett sted husk en komplett online tilstedeværelse som hjelper deg å lykkes.

Når det gjelder å sikre sikkerheten for de utviklede nettsteder og web-applikasjoner, har vi satt høyeste standarder. Vårt PHP utviklingsselskap gjengir hvert prosjekt gjennom strenge sikkerhetstesting og fullstendig inspeksjon før du leverer den til klienten. Kan det være front end grensesnitt eller back end database, er ditt nettsted eller app trygt fra ondsinnede øynene til hackere.

Overhodet kan være prosjektet ditt behov, enkle eller komplekse; våre dyktige utviklere sikre at du får best mulig løsning tilpasset virksomhetens mål og fleksible nok til å møte fremtidige krav også.

Vårt PHP utviklingsteam sikre feilfri utvikling ved hjelp av nyeste teknologi, nyeste koding standarder og beste praksis.

Vi er avhengige av smidig utvikling for å gjøre utviklingsprosessen mer målbare i form av resultater og fleksible for fremtidige endringer underveis og at også innenfor budsjettet.

Vi har et godt administrert team av prosjektledere som er flinke til å estimere riktig budsjett, prioritere oppgaver, arrangering arbeidsflyten og levere komplekse moduler innenfor prosjektgrupper.