Ett nettsted som gir gode resultater på alle enheter. Vi gjør det så enkelt.

Tech Norge utvikler nettsteder som bruker nyeste bootstrap teknologi for å gjøre kompatible på alle enheter som smarttelefoner , iPhone, tabletter, bærbare datamaskiner og selvfølgelig datamaskiner. Nettsteder justere strukturen i forskjellige skjermoppløsninger automatisk, og dermed er svært brukervennlig. Bortsett fra det, er disse områdene godt testet i ulike nettlesere som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari etc.
“Google annonserte algoritmen oppdateringer som vil ha en” betydelig innvirkning “på mobile søkeresultater på verdensbasis for mobile søkere.”

      » Lag din hjemmeside brukervennlig for alle
      » Spar tid og penger
      » pp-lignende opplevelse for brukere
      » Økt Konverteringsfrekvens
      » Google elsker det


Hvorfor velge Tech Norge for CMS Nettsted Utvikling

På Tech Norge, å være en profesjonell web design firma fra Norway, vi lage en nettside på en slik måte at det gir en app-lignende seeropplevelse på alle enheter som smarttelefoner , nettbrett og e-reader bortsett fra skrivebordet , med lett lesing og ingen krav om å endre størrelse på siden eller skrift. Nå er en alder av smartphones og undersøkelsen rapporterer at mer enn 25% nettbrukere er mobile bare. RWD (Responsive Web Design) gir best kvalitet leseopplevelsen , som mobile enheten krever enkel navigasjon, tydelig og lesbart innhold og rask lasting av side. I RWD, må en bruker ikke å zoome eller bla til høyre til høyre for å lese innholdet, som gjør nettstedet ditt utøver og brukervennlig.

På Tech Norge, vi lage en nettside på en slik måte at det gir app-lignende seeropplevelse på alle enheter som smarttelefoner , nettbrett og e-reader bortsett fra skrivebordet , med enkel lesing og ingen krav om å endre størrelse på siden eller skrift. Nå er en alder av smartphones og undersøkelsen rapporterer at mer enn 25% nettbrukere er mobile bare. RWD (Responsive webdesign) gir best kvalitet leseopplevelsen , som mobile enheten krever enkel navigasjon, tydelig og lesbart innhold og rask lasting av side. I RWD, må en bruker ikke å zoome eller bla til høyre til høyre for å lese innholdet, som gjør nettstedet ditt utøver og brukervennlig.

Hvorfor Mottakelig Nettsted Prosjektering?

Lag din hjemmeside brukervennlig for alle
Brukervennlig Responsive Nettstedet IndiaThis er en alder av smarttelefoner , der hver fjerde bruker er bruker internett på hans mobiltelefon. Hvis nettstedet ditt er ikke lydhør som bare betyr at nettstedet mangler de brukere som surfer internett for å finne dine produkter eller tjenester på nettet i sine smarttelefoner , nettbrett og e-lesere.
Spar tid og penger
Kostnadseffektivitet Website Design CompanyRWD er en teknologi som optimaliserer nettstedet ditt for å gjøre det bra i alle forskjellige oppløsninger fra Desktop til smarttelefoner til tabletter uten kreative alle nye mobile nettsted, det sparer penger fra å lage en ny nettside og sparer også tid som du ikke trenger å oppdatere informasjonen på 2 nettsteder, som all informasjon som krever updation, er å bli servert fra en nettside til alle typer brukere.
App-lignende opplevelse for brukere
App-lignende opplevelse | Responsive Web DesignResponsive nettstedet gir app-lignende opplevelse for brukere som blar det i smarttelefoner , som det navigasjon blir forenklet og viktig informasjon vises på skjermen ved bare å bla ned og klikk, ingen grunn til å zoome side eller bla side fra venstre til høyre. Det øker ytelsen til nettstedet ditt ved å generere flere potensielle kunder og salg. Dette er rimelig i pris også.
Google elsker det
Google Liker Professional Mottakelig Nettsted Prosjektering Google anbefaler å gjøre bygge smartphones-optimalisert nettsted. Det betyr, responsive nettsteder forbedre din markedsføring også. Dermed disse er best hvis du ønsker opprykk / SEO på Google.
enkel administrasjon
Ett nettsted serverer alle enheter, og dermed du administrerer bare en nettside. Du sparer penger, fordi tid er penger.
Økt Konverteringsfrekvens
Økt konverteringsfrekvens med Responsive siteMore brukere på nettstedet ditt, betyr flere potensielle kunder eller samtaler, betyr mer salg. Sann avkastning.