Vi designer bevisende destinasjonssider som tvinger besøkende fremlegger spørreskjemaet.

Din online markedsføringskampanje er ikke vellykket hvis du kaller til handling er ikke godt definert i destinasjonssiden . Komme ditt nettsted funnet cant sikre omsetning. Blir opplevd på internett markedsføring og web design bransjen, våre eksperter forstår det godt, og så vi skape imponerende landing nettside som annonserer målet med siden din høyt for besøkende, sammen med nødvendig informativ og materialer vel vises på siden for å maksimere henvendelser / Ledninger / registreringer uansett være målet for deg kampanje.

Maksimere respons via Google Adwords / PPC, Facebook-annonser etc. Hva du trenger å finne på destinasjonssiden?

      » Er innholdet i destinasjonssiden overbevisende?
      » Er funksjoner av dine produkter eller tjenester også oppført?
      » Er bilder på side beskrivende nok?
      » Er oppfordring til handling, for eksempel samtale nå, send forespørsel, abonnere nå markert?
      » Hvorfor du eller ditt produkt, godt forklart?
      » Kontakt skjema tilgjengelig på siden?


Landing Side Design at Rentene Resultat

På Tech Norge, får du tilpasse løsningen for destinasjonssiden design for å maksimere respons fra din online markedsføring / ppc kampanje, det være seg google adword eller Facebook-annonser eller noe annet. Vårt erfarne team først forstå virksomhetens mål for å gjøre strategi for å gi deg resultater.


Landing Side Prosjektering Prosess

          Trinn 1
       Omfattende analyse av din bedrift
       Studie av toppspillere , vellykkede konkurrenter på nettet
       kampanje objektiv
       Analyse av dagens landingssiden og ytelse (hvis noen)

          Trinn 2
       Crafting resultat orientert nye destinasjonssiden med overbevisende innhold, info, video, bilder etc.
       Bruk av oppsiktsvekkende oppfordring til handling
       Profesjonell farge tema og design som per produkt industrien
       Utvalgets design for godkjenning

          Trinn 3
       Motta forslag og endringer
       Implementere endringer og få godkjenning

          Trinn 4
       Laster opp landingsside
       Analytisk skript eller kode integrering å spore resultater
       24X7 støtte


Elements av en effektiv Landing Side


En Landing Page tiltrekker seg besøkende Oppmerksomhet
En destinasjonsside er utvilsomt veldig viktig for enhver bedrift, hvis de planlegger å få virtuelle og viral i den elektroniske verden. Effektivt designet destinasjonssiden består fullverdig informasjon om selskapet og produkter og tjenester sammen med kontaktopplysninger på en måte som besøkende får omfattende idé om virksomheten. Det bør være utformet forsiktig husk alle muttere og bolter av selskapet og Tech Norge er best på å utforme den.

Smart Designet destinasjonssider samspill i en enkel, klar og tydelig måte
Industri kjennere unne deg designe en destinasjonsside som er lett å manøvrere, enkle å forstå, articulately interaktiv og bare ryddig. Hver besøkende ser for en plattform som er ikke-kompleks og best svarer på deres spørsmål. Landing side er en sunn samandrag til all informasjon som besøkende ser etter i en enkel og entydig måte.

En effektiv Landing Page Samtaler besøks å utføre en handling
Beholde en kunde for en handling er det en effektiv nettside burde gjøre. Designerne hos WebPulse beste forstår virksomhetens behov og følgelig utvikler en destinasjonsside som ikke bare lokker kundene, men også tvinger dem for en handling. Overbevisende videoer, bilder, innhold og andre viktige detaljer lastet på siden gir fullstendige opplysninger dose og hjelpe overbeviser dem om å utføre en handling.

En beste Designet Landing Page Minsker angst
En smart utformet destinasjonsside er tydelig, enkel og ryddig som reduserer besøks angst for å samle informasjon. Det er en plattform som gir kortfattet informasjon om selskapet, dets aktiviteter og virksomheter i betong og kortfattet måte. Besøkende har alt før øyet og kan finne svar på alle viktige spørsmål knyttet til bakgrunn, virksomhet, ventures, kontaktinformasjon, produkter og tjenester og mye mer sans noen problemer.

En effektiv Landing Page skape tillit og integritet
Hver bedrift bestreber seg på å bygge tillit og troverdighet blant sine kunder. Vel, destinasjonssiden av virksomheten din nettside har full mulighet til å gjøre hva du har tenkt til. Landing side omfatter alle vesentlige opplysninger knyttet til selskap som instills tro og tro på sluttkunden om selskapets virksomhet og autentisitet. Landing side kan også omfatte noen priser eller erkjennelse av at bedriftene har tjent.

Smart krittet Landing Page Hjelper besøkende å komme Kvalitet Informasjon
Effektivt designet destinasjonssiden er nyttig for å levere verdifulle og kvalitet informasjon til besøkende. Det er smart utformet for å oppfylle informasjons forventninger til sluttkunder på best mulig måte. Alle besøkende som er ny på området land ups på denne plattformen og finner alle viktige opplysninger om sine betenkeligheter om selskapet, produkter og tjenester, bakgrunn, virksomhet og mye mer.

En effektiv Landing Page DeliversConvincing informasjonen du trenger for å lage en Verdict
En destinasjonsside er en kort innsikt i selskapets bakgrunn, virksomhet og kommende ventures. Det høyt og tydelig snakker om tjenester og produkter som tilbys og engasjerer kunden. Det er en plattform som råder kundene til avgjørelse. Prime Hensikten med en destinasjonsside er du best definere hva kunden er ute etter og prosjekter gunstig bilde av virksomheten som ikke bare krever kunde for en handling, men også hjelper dem til å ta et positivt vedtak.

En efficaciously Designet Landing Page ser flott ut
Alt det som er viktig for en besøkende er en pakke med viktig informasjon og destinasjonssiden perfekt tjener formålet. Det ser best med kvalitetsinnhold , bilder, videoer, selskapets målsetting, potensielle konkurrenter på nettet og en robust struktur som super oppfyller behovene til sluttkunder , og tilbyr dem alle viktige detaljer knyttet til virksomheten.