Nettsider

Nettsiden er bedriften ansikt utad

Nettsiden din kan være det første møtet kundene har med din bedrift. Det er derfor viktig at nettsiden din gjenspeiler den kvaliteten din bedrift står for. Gjør du et godt førsteinntrykk er sjansene større for at du får en ny kunde.

Vi skreddersyr nettsiden til din bedrift
Med en nettside fra Tech Norge Limited får du en nettside du kan stole på. Du får en nettside du kan være stolt av. Vi tilpasser designet til din bedrifts profil og bransje. I samarbeide med deg, gir vi deg løsninger som er enkle å bruke. Vi utformer websider som er tiltalende og oversiktlige. Et pent design gir et godt førsteinntrykk og en god brukeropplevelse.

En god nettside gir deg flere kunder
En god nettside gir grunnlag for vekst. Du kan nå ut til kunder som ellers aldri ville funnet deg og dine produkter. En nettside gir et større markedsgrunnlag og kan være starten på ny suksess. Geografiske begrensninger viskes bort på nettet, og med en god nettside fra Tech Norge Limited vil du lettere både bli funnet og sett på nett.

Mobiltilpassede sider – responsivt design
Snart bruker halvparten av alle nordmenn mobilen til nettsurfing ukentlig. Smarttelefoner og nettbrett er å finne i de fleste hjem. Det er derfor viktig at din nettside er like lett å lese på mobilen som på en PC skjerm. Responsivt design er moderne nettsider som fungerer like bra uansett enheten man bruker. Nettsiden optimaliseres automatisk til de ulike enhetenes skjerm. Alle nettsider vi leverer er laget med responsivt design, slik at du når ut til dine kunder der kunden din er! Uansett om dette er i sofaen med nettbrettet, i bilen med smarttelefon eller på kontoret foran en PC skjerm.

Komplett nettløsning
Vi leverer en nettløsning som gir deg et profesjonelt responsivt design, tilpasset din bedrift og din bransje. Vi tilbyr komplette løsninger med både design og oppsett av nettside, drift og vedlikehold. Systemet er lett å bruk slik at du enkelt kan fylle siden med tekst og bilder. Skulle du ønske hjelp til å fylle nettsiden med innhold, kan vi tilby deg en god pakkeløsning for dette. Alt tilpasset din bedrift i samarbeid med deg.

Serviceavtale
Med vår serviceavtale er du trygg. For at nettsidene dine skal fungere godt til enhver tid, må de oppdateres jevnlig. Vår serviceavtale sikrer deg at nettsidene alltid blir vedlikeholdt og oppdatert til siste versjon.  Du slipper å tenke på teknisk vedlikehold og kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på din nye hjemmeside.