Tech Norge ønsker deg velkommen til å vite mer om våre vilkår og betingelser. Vi tror på å holde åpenhet og for å fortelle deg våre vilkår og betingelser, er alle våre betingelser og vilkår gitt nedenfor.

Web Hosting avtalen og vilkårene for bruk : Tech Norge – Standard retningslinjer og vilkår og conditions.Given og vilkår for tjenester som er obligatorisk for å registrere deg hos oss og bruke våre hosting-tjenester. Vennligst sørg for at du leser retningslinjene nøye og godta det samme før du registrerer deg. Hvis du har spørsmål eller spørsmål om det samme, kan du kontakte oss når som helst. Tech Norge forbeholder seg retten til å endre bruken retningslinjer og vilkår når som helst. Vi serverer en enorm gruppe av kunder, og det har alltid vært vår første prioritet å bry seg om sikkerheten til hver enkelt klient. Dessuten prøver vi vårt beste for å sikre best mulig tjenester, slik at vi har følgende retningslinjer: Tech Norge er ikke ansvarlig for tilbakebetaling i tilfelle vi finner noen form for brudd på den respektive konto. Vi skal ikke underholde refusjon for slike kontoer under noen omstendigheter.

Spam Regler : Tech Norge bærer enerett til å endre strukturen på pakken / tegninger og pris, til enhver tid. Informasjonen publisert på våre nettsider om priser og tjenester kan endres til enhver tid, uten antydning. Dessuten ville økningen av prisene være en eneste beslutning Tech Norge. Dette vil være effektiv for nye avtaler, men de bestillinger før kunngjøring vil bli behandlet på forrige slot.Account oppsett: Kontoen din vil bli satt opp etter mottak av betalingen er mottatt og bekreftet av Tech Norge på ferdigstillelse av screening prosedyrer. Det er ditt ansvar å gi oss riktig informasjon til å bekrefte det samme, og hvis du ikke gjør det, vil kontooppretting bli forsinket.

Sen / manglende betaling Ved re-aktivering av kansellerte kontoer krone 250 ville bli belastet for administrative kostnader. Hvis kontoen din blir forsinket av 7 dager all teknisk støtte ville bli opphevet. Hvis kontoen din blir forsinket med 14 dager, vil nettstedet og andre tjenester bli suspendert. Hvis kontoen din blir forsinket med 30 dager, vil dine nettsteder og data bli slettet fra alle våre systemer. Vi vil prøve vårt beste for å kontakte deg, av alle mulige midler, men det er din (kundens) ansvar å holde deg nøyaktige og oppdaterte opplysninger, som adresse, kontaktperson og betalingsinformasjon etc. I tilfelle av kredittkortgebyr-back og revers transaksjonen, vil kontoen din bli avsluttet og alle dine nettsider, data, informasjon, e-post osv vil bli slettet umiddelbart.

Regelmessige oppdateringer av informasjon : Vi bruker kontaktdetaljene som er contemporarily tilgjengelig hos oss. I tilfelle, klarer du å motta våre merknader som følge av endrede kontaktadresse (som du ikke har oppdatert med våre registre), vil vi ikke være ansvarlig for det samme. Ansvaret for å holde informasjonen oppdatert helt ligger hos kundene. Vi er ikke ansvarlige for tiltak som følge av kundens manglende evne til å motta / svare på meldingene som sendes av Tech Norge.

Spam Regler : Vi bærer null toleranse tilnærming mot uønsket kommersiell e-post (UCE) eller spam, på nettverket vårt. Ingen av våre kunder eller kollegaer er tillatt å bruke vårt nettverk for å håndtere uønsket kommersiell e-post. Forhandlere av Tech Norge. skal ikke være vert, eller samtykke hosting av, nettsteder eller informasjon offentliggjort av UCE fra andre nettverk også. Overtredelse av denne politikken kan resultere i streng straff, herunder øyeblikkelig utslettelse av services.We starte øyeblikkelig undersøkelse på varsling av slike brudd med vår spam og UCE politikk. I løpet av denne undersøkelsen kan vi sette et tak på klientens tilgang på nettverket vårt. I tilfelle brudd blir bekreftet etter etterforskning, forbeholder vi oss retten til å avbryte, abortere eller avslutte den respektive konto, uten forvarsel. I tillegg holder vi rett til å følge sivil løpet av handlingen, for kostnadene alliert med etterforskningen. Vi kan varsle polititjenestemenn hvis overtredelsen er bevist som en kriminell offence.The brudd på denne politikken vil føre til straffer. Vi ville belaste administrasjonsgebyr mot disse bruddene. Det første tilfellet av et slikt brudd vil bli belastet som krone 250 med opphør av Kundens konto. Den repeterende sak eller andre brudd vil bli belastet som en administrativ gebyr på kroner 620 med umiddelbar oppsigelse av kundens konto. Spamming er forbudt med oss ​​så snill, ikke spam fra account.Our forhandlere vil være utelukkende ansvarlig for aktivitetene til sine klienter på nettverket av Tech Norge, derav vi foreslå våre forhandlere for å utvikle tilsvar policy for deres clients. Tech Norge ikke tillater masseutsendelse fra sine delte servere. Vi vil ikke underholde noen form for avtaler med slike nettsteder. Sende post i bulk mengder bør ikke gjøres med kontoen din på SMTP-serveren. Vi foreslår at du tar spesialiserte tjenester fra tredjepart, eller du kan gå for din egen dedikert server.

Forbudt bruk av tjenester og produkter : Modusen å bruke våre tjenester er en eneste avgjørelse av selskapet, og alle våre kunder og samarbeidspartnere må følge det samme, i alle circumstance.Customer kan bare bruke tjenester og produkter på en måte som, i selskapets eget skjønn, er i samsvar med formålet for slike tjenester og produkter. Hvis kunden er usikker på om noen påtenkte bruk eller handling er tillatt, kan du kontakte selskapet som angitt ovenfor. Som et eksempel, og ikke begrenset til, bruker beskrevet nedenfor av tjenester og produkter er uttrykkelig forbudt.

Generell :

1. Ulovlig Aktiviteter : Broadcasting, lagring, eller sirkulasjon av informasjon, data eller materiale i strid med relevante lover eller retningslinjer, eller som kan legge til rette for brudd på en bestemt lov eller forskrift er strengt forbudt. Vi forbeholder oss retten til å bistå med juridiske myndigheter eller sårede parten under etterforskning av påstått forbrytelse.
2. Injury eller fare for andre medlemmer : Ingen av vår klient er tillatt å bruke våre tjenester eller produkter til ødelegge, eller forsøke å ødelegge, i uansett hvilken måte, samt ikke for pornografi, eller sende ut noe materiale, av hvilken som helst modus ( e-post, laste opp, omfordeling eller annet) som terroriserer eller fremme fysisk skade eller utslettelse av eiendeler.
3. Copyright eller varemerke brudd : Klienter kan ikke bruke noen av våre serviceprodukter til å kringkaste noe materiale (via e-post, laste opp, poste eller annet) som bryter opphavsrett, patenter, varemerker, eller handle hemmelig eller andre proprietære sivile friheter en tredjepart, inkludert, men ikke begrenset til, ulovlig kopiering av opphavsrettsbeskyttet materiale og digitalisering og sirkulasjon av bilder eller bilder fra en hvilken som helst kilde som magasiner, bøker, eller andre opphavsrettslig beskyttede kilder, og den ulovlige innrømmelse av opphavsrettsbeskyttet programvare. Klienter kan ikke bruke tjenester eller produkter å montere, eller prøve å montere, private opplysninger / informasjon om tredjeparter, blottet for sin kunnskap eller skriftlig samtykke. Sirkulasjon og / eller omfordeling av opphavsrettsbeskyttet eller forannevnte inntrenging vil ikke bli tålt.

Mishandling av System og Network : Brudd på systemet eller forening sikkerhet er forbudt. Slike aktiviteter kan føre til straffe- og erstatningsansvar. Vi skal sende en straffesak for noen av aktiviteten ment å lekke eller forsøke å lekke i nettverkssikkerhet (viktigst inkludert nedenfor nevnte).

1. Prologue av ondsinnede programmer i vårt nettverk eller en server som eies av oss. De vanligste eksemplene er virus og ormer. Den “forstyrrelser” inkluderer også, men er ikke begrenset til flom ping, port skanner, pakke spoofing og smidd ruteinformasjon samt.

2. Gjennomføring av sikkerhetsbrudd eller forstyrrelser av Internett-kommunikasjon. Sikkerhetsbrudd omfatter nærmer data, hvorav klient er ikke en forventet mottaker. Dette inkluderer også katalogisering på en server eller konto som kunden ikke er spesielt godkjent for å få tilgang.

3. Enhver form for nettverksovervåking som griper data utilsiktet for sever av kunden er underlagt utførelse.

4. Brukere har ikke lov til å bruke noen program / script / kommando for å avbryte eller deaktivere noen terminal eller konto.

5. Opprettelse av en aktiv ?? hele varigheten tilkobling på en konto som tilbys av selskapet ved ansettelse av kunstige midler gjennom programmering, programvare eller annen slik metode.

6. Ethvert forsøk på å omringe eller endre overvåking, utnyttelse rapportering, båndbredde sporing eller andre slike handlinger som dermed kompliserer konvensjonelle driftsfunksjoner i selskapet, som omfatter, men ikke begrenset til å endre, fjerne eller på noen måte endre eller tukling med loggfilene som ble opprettet av selskapet.

7. Fastsettelse av eventuelle tiltak av selskapet, i sin egen dømmekraft, vil negativt påvirke driften av selskapet eller reflektere dårlig på den.

8. Noen handling som Selskapet anser for å være en uakseptabel bruk av ressurser, forretningspraksis eller på annen måte utålelig for selskapet.

Uønskede skript og ProgramsThere er fast standard regler som gjelder for alle skript. Les videre for å vite disse reglene : Varigheten av skript bruk på prosessor, bør ikke overstige fra noen sekunder ellers ville det bli fjernet. Scripts er ikke tillatt å bruke store mengder systemressurser. I tilfelle skriptet konsumere lager mye RAM eller prosessor, vil kontoen umiddelbart suspendert, venter en erstatning løsning. Samme måte i tilfelle et nettsted funnet ved hjelp av 10% mengde systemressurser ville bli umiddelbart suspendert, venter en erstatning løsning. Vervet eller eksterne nettsteder er ikke tillatt å bruke noen scripts. Tech Norge serveren ikke tillater bruk av skript 1.interact med maskinvaren 2. Interact eller påvirke server konfigurasjonsfiler. Overtredelse med disse retningslinjene kan føre til umiddelbar suspensjon av kontoen, uten forutgående antydning. Bruk av ressursen insentiv skript som chatterom skript kodet i Java eller Perl er ikke tillatt på Tech Norge server. Tech Norge har debarred følgende skript fordi de er ment å være enten ressurs svin eller skadelig: UltimateBBS Ikonboard Mail CGIEmail Eggdrops og IRC Bots (psyBNC, etc .) IRC-servere / klienter (IRCD, etc) IRC BNC-kabler (psyBNC, BNC) Nettverk / System Security Revisjonsverktøy Utnytter Daemon Prosesser spillservere Proxy-servere Web / CGI baserte telnet servere Den Anonymizer noen såpe postkort Overføring av uønsket e-post eller spam Portscanning CGIer Sikkerhetsrevisjon CGIer falsk identitet og pyramide / ponzi ordningen Scripts Shell, SSH, Telnet Scripts og Shell, SSH, Telnet alternativer. Enhver script som bruker og behandler et enormt antall flatfiles eller store Flat fil databaser.

TAP AV backup og data Bruk av våre tjenester er på eget ensom risiko. Tech Norge er ikke ansvarlig for eventuelle data og / eller filer domiciling på kontoen din. Du samtykker i å være ansvarlig for Dataoverføring, filer og vedlikehold av riktig backup av data og filer satt opp på iWeb Server. Vi har rett til å ta ukentlige sikkerhetskopier av data som er endret eller er nye. Disse sikkerhetskopiene tjene formålet med serveren restaurering. Kundene er ansvarlig for å ta sikkerhetskopi av filer som eies av dem som lett kan gjøres ved hjelp av Backup Administrer ??, inkludert i hver kontroll panel.CGI SCRIPTS deling av skript med domener som ikke er arrangert av Tech Norge er ikke lov. Uansett hvilken CGI-scripts ment å være negativt urovekkende resultatene av vår server eller nettverk integritet ville bli utsatt for å bli stengt umiddelbart, uten forvarsel. Bruk av CGI, må følges av en skriftlig tillatelse fra Tech Norge. Mailing List HostingWe ikke underholde noen hosting for driften av e-postlister. Eventuelle e-postlister som finnes i våre servere vil bli stengt av oss uten forvarsel. Pornografi eller annen sex relaterte markedsføring blir utsatt for forbud mot noen av serverne til Tech Norge. Ethvert nettsted som inneholder seksuelt innhold eller linker til noen form for seksuelt innhold andre steder er inkludert i dette. Det samme gjelder for de områdene som oppmuntrer noen ulovlig aktivitet eller er på noen måte skadelig for Tech Norge servere eller andre Internett-server. Selv linker til slike slags materialer er underlagt forbudet.

Støtte : Vi gir støtte kun gjennom e-post.
Støtte : info@tech-norge.no
salgs- : info@tech-norge.no

Støtte for de problemer og problemer i kontrollpanelet, vil bli gitt til visse begrensninger, inkludert grunnleggende funksjoner som tillegg eller sletting av kontoer, DNS funksjon, endring av passord etc. Begrenset støtte vil bli gitt for tredjeparts programvare som PHP-Nuke, Avansert Guest Book, phpBB, osCommerce, etc. videre Tech Norge vil ikke underholde noen Free Legg på scripts slutninger på kontrollpanelet, forhold knyttet til programvare feil eller bugs som kommer som en tredje part medlem og må være direkte rapportert til programvareleverandører for noen form for støtte. Utvikling av nettstedet, 3. parts skript og programvare som installasjon, vedlikehold og kompatibilitet og / eller nåværende dag-til-dag administrative oppgaver som for eksempel e-postkontoer, domener og etablering av nye brukere er ikke innenfor bekymring for Tech Norge. Imidlertid kan Tech Norge hjelpe innledende tilpasset konfigurasjon eller sette opp på serveren, som inkluderer e-postkontoer, domener, etablere nye brukere og programvare justeringer på sitt eget WebPulse Solution (som inkluderer SSL Cert, clientexec, etc.) uten lading noen ekstra beløp.

Installasjon av tredje parts programvare : Brukere bære hele ansvaret i tilfelle de installere 3dje parts programvare på webhotell. Sporing av hack eller uvanlige aktiveres på grunn av mindre sikkerhet i programvare, vil bli ført som oppsigelse av kontoen uten forhånds notice.Specification og begrensninger av ResponsibilitiesAny skade inkludert medfølgende eller betydningsfulle skader, forårsaket for utilgjengelighet eller blir frakoblet av vår servers. Tech Norge skal ikke være ansvarlig for eventuelle påståtte skader, inkludert tilfeldige og følgeskader, som måtte oppstå fra våre servere går off-line eller være utilgjengelig for noen grunn whatsoever. Tech Norge er ikke ansvarlig for eventuelle krav kompensasjon, teller tilfeldige eller følgeskader erstatning som kan slås ut fra sleaze eller fjerning av enhver webside fra en av våre servere. Umiddelbar oppsigelse av tjenester må være den endelige eller maksimal begrensning i slike tilfeller.

Fastsettelse & Disclaimer Tech Norge er ikke ansvarlig på noen tilfelle tap av data, krasj og systemfeil / nedetid. I tillegg er vi ikke ansvarlig for eventuelle planlagte guesstimate av fortjeneste, kan kunden oppnå med funksjon av deres hjemmeside. Tech Norge også videreselge noen av sine tjenester dermed visse verktøy, ruting, programvare eller programmering brukes av oss, ikke er direkte besatt eller skrevet av Tech Norge. Tech Norge bærer ingen ansvarlighet for utnyttelse av våre kunders kontoer. Hvis du ikke følger noen betingelser, ville føre kontoen til deaktivering, uten noen diskusjon. Beslutningen om å slette eller deaktivere en konto, ville være utelukkende basert på vilkår fastsatt av Tech Norge, og kan tas uten forvarsel eller tidligere antydning. I tillegg forbeholder vi oss enerett til å endre disse retningslinjene, retningslinjer og ansvarsfraskrivelse, til enhver tid, uten forvarsel. Tech Norge eier retten til å endre / endre vilkårene til enhver tid.

Copyright Regler : Tech Norge har eksklusiv tillatelse til å skjerme all informasjon / materiell / tjenester / innhold av lov om opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Reproduksjoner av noen informasjon / materiell / tjenester / innhold vil være gjenstand for søksmål under loven om opphavsrett.

Retningslinjer for bruk av nettstedet informasjon og materialer : Ser / nedlasting / utskrift / distribusjon av materiale og informasjon som er tilgjengelig på Tech Norge er underlagt følgende bestemmelser: Bruk av informasjon bør bare og strengt være ikke-kommersielle, mens den kan brukes for personlig eller informasjonsbruk . Kommersiell bruk av informasjonen er godkjent kun med foregående skriftlig godkjennelse fra Tech Norge. Sletting av enhver eier varsel eller opphavsrett vedlagt i dokumentene er strengt forbudt. Tech Norge bærer rett til å heve print, vise, laste ned, distribuere og sirkulere informasjon som lastes opp på Tech Norge til enhver tid selv uten noen forhåndsdefinert tidsplan. De rettighetene du innrømmes utgjøre en lisens og ikke en overføring av title.The nevnte rettighetene til å vise, laste ned, skrive ut, distribuere informasjonen tilgjengelig på Tech Norge er ikke aktuelt til design og layout av dette nettstedet. Tech Norge har beskyttelse handels kjole og andre lover, og dermed er ikke tillatt å bli etterlignet så intakt / i helhet eller i deler.

Garanti : Garanti og ansvarsfraskrivelser eksklusive gitt i en skriftlig avtale blant deg og Tech Norge. Alt materialet og tjenestene på dette nettstedet er blottet for enhver form for garantier, verken uttrykt eller skrå, men ikke bundet til obskure garantier om kommersielle skip eller egnethet for en samvittighetsfull grunn, eller garanti av ikke-overtredelse. Uten besøksforbud til den tidligere, Tech Norge gir ingen garantier om at: De tjenester og materialer vil være strengt i samsvar med dine behov. Feilfreeness, sikkerhet, uninterruption og godt rettidig gjennomføring av tjenester og materialer. Nøyaktighet effektivitet og pålitelighet av tjenester og materiell og tjenester. Umiddelbar korrigering av programvare feil er ikke garantert av Tech Norge. Noen omstendigheter eller myndighet ikke tillater for obskure garantier eller begrensninger i varigheten hvor garantien skulle vare. Derfor de ovennevnte begrensningene ikke gjelder for deg i den grad akseptabelt. Vennligst merk enhver indirekte garanti som ville begrense til en maksimal varighet på 90 (nitti dager). Relevans og contemporariness av data / informasjon om feil ved Tech Norge. Tech Norge er ikke ansvarlig for eventuelle feil av unnlatelse og redigering av informasjon / dokument / materialer. Dette nettstedet muligens vil omfatte tekniske feil, unøyaktig, skrive eller andre feil. I alle fall Tech Norge og dets tilknyttede selskaper ikke ville være ansvarlig overfor noen tredjepart for noen spesiell, disiplinær, medfølgende, indirekte eller betydningsfull skade av noe slag. Tech Norge er ikke ansvarlig for eventuelle skader på datasystemet eller tap av data mens du laster ned informasjon fra dette nettstedet. Bruker vil være utelukkende ansvarlig for noen og enhver form for tap av data / teknisk problem. Lenkene eksisterende på dette nettstedet blir ikke ledet av Tech Norge. Derfor vi ikke representerer eller anbefale noen av dem. Retten til oppføring av disse koblingene er ikke under kontroll av Tech Norge derfor vi er ikke ansvarlige for noen form for presisjon og pålitelighet av informasjon / fakta tilgjengelig på ikke-Tech Norge nettsteder. Tech Norge kontaktes / nås og brukes i ulike land på grunn av noe som kan inneholde slike programmer eller tjenester som ikke er offentliggjort i ditt land.

Varemerke : Logo og varemerke og tjenester merkene satt på visning på denne nettsiden for visning er utelukkende eies av Tech Norge og noen personlig eller kommersiell bruk av det samme er strengt forbudt uten skriftlig tillatelse fra Tech Norge.

Personvern : All informasjon gitt av deg, ville bli brukt i henhold til gjeldende lover. Informasjons / opplysninger som du skal ikke deles med noen ekstern organisasjon eller for andre kommersielle bruk uten skriftlig samtykke. Det ville være imidlertid tilgjengelig for alle divisjoner / søster bekymringer / ventures av Tech Norge. For å legge til rette for utnyttelse av tjenestene og opprettholde kontinuiteten i et besøk og hjelp navigasjon på nettstedet, gjør vi bruk av midlertidige informasjonskapsler . Oppdatering / endring / sletting av data / informasjon vil bli gjort på skriftlig forespørsel.

Betaling og refusjon Utgave : Alle betalinger vil bli akseptert på standard modus satt av Tech Norge. Som vi på Tech Norge holde tritt høye samhandling med våre kunder og gjennomføre hele prosessen med godkjenning og dermed er det ingen bestemmelse for noen form for hel eller delvis refusjon. Vi tydelig nevne her at det betalte beløpet ikke ville bli refundert i noen omstendigheter. Når en ordre er plassert kan det ikke bli kansellert som den sendes for behandling umiddelbart. Dine personlige preferanser endret seg i løpet av tiden, kan ikke tjene en grunn for refusjon eller tilbakeførsel. Hvis Tech Norge etter særskilt vurdering i enkelte tilfeller bestemmer seg for å refundere et beløp så det ville tildele 48 timer for skift av nettstedet, domene etc. Alle nødvendige brukernavn og passord for FTP / domene etc. ville være tilgjengelig for smidig giring til tjenesteleverandøren eller du (hvis du bestemmer deg for å om vi anbefaler sterkt at du går med en profesjonell tjenesteleverandør). Selskapet vil ikke gi innhold gjennom andre medier som CD, minnepinne, bevegelige stasjoner etc. for å unngå uønskede komplikasjoner og tekniske problemer. På formidling av denne informasjonen, vil du være ansvarlig for påloggingsinformasjon samt innhold av nettstedene, slik som følger med. Alle betalinger for tjenester Tech Norge må gjøres i favør av “Tech Norge” bare. Vi har ikke godkjent noen person eller organisasjon til å samle inn betalinger i noe annet navn (dvs. noen annen person eller organisasjon navn) for alle tjenester utført av Tech Norge. Du er informert om at ikke under noen omstendigheter vil Tech Norge være ansvarlig for eventuelle skader forårsaket i din forretningstransaksjon til slike falske enkeltpersoner eller organisasjoner.

Gjeldende lov og jurisdiksjon : Denne avtalen og eventuelle tvister eller saker som oppstår fra tilfeldig bruk Tech Norge er underlagt lovene i Norge og medlems og selskapet herved underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene, Norge. A Denne avtalen, godkjent ved bruk av Nettstedet og ytterligere bekreftet ved å bli medlem av Tech Norge, inneholder hele avtalen mellom deg og Tech Norge om bruk av Nettstedet og / eller Tjenesten. Hvis noen bestemmelse i denne avtalen blir kjent ugyldig, skal resten av Avtalen fortsatt ha full kraft og effect.We forventer at den nevnte informasjonen vil gjøre deg i stand til å shrewdly bruke fasilitetene og tjenestene som tilbys av Tech Norge og styrke våre bransjeorganisasjoner også. Med de varmeste hilsener, er Team Tech Norge klar til å hjelpe deg å tjene med de beste mulige løsninger.